Rijn Gordijn in Alphen aan de Rijn. Gratis opmeten en op maat montage van uw raamdecoratie

Rijn Gordijn heeft een compleet assortiment aan raamdecoratie. Plissé, vouwgordijnen, overgordijnen, jaloezieën, (duo) rolgordijnen en vitrages . En wij werken samen met merken van verschillende leveranciers     en ook beschikken wij over onze eigen kwalitatieve huiscollectie vol variatie.

pleated-2373363_1920

Plisse

Plisségordijnen op maat zijn geschikt voor bijna ieder type raam. Kies tussen een semi-transparante of verduisterende uitvoering en ga voor de kleur die het beste bij jouw interieur past.

pexels-pixabay-279640

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat geven sfeer aan je interieur. Stel jouw ideale vouwgordijn samen uit onze uitgebreide collectie stoffen, kleuren en transparanties.

fabric-4023713_1920

Overgordijnen

Overgordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. Ze geven warmte en huiselijkheid! Een goed advies bij uw zoektocht naar de juiste stof, kleur en dessinering is daarom van groot belang!

79dcf3f5-ee41-4158-a9ba-024ddf54b7e2

Jaloezieën

Jaloezieën zijn er in vele soorten en maten. De warme en luxueuze uitstraling van houten jaloezieën met stoffen ladderbanden of het mooie design van aluminium. Felle kleur als eyecatcher in uw kamer.

duorolgordijn

Duo rolgordijnen

Wij hebben diverse soorten duogordijnen, dus u heeft veel keuze om de juiste duogordijn te kiezen. Daarbij kunt u ook kiezen voor duogordijnen met kralen of      met schulp aan de onderkant.

IMG_0632

Rolgordijn

Ben je op zoek naar rolgordijnen op maat? Dat past natuurlijk altijd. Je kunt kiezen tussen verduisterend en semi-transparant in veel verschillende kleuren.                    Je kunt kiezen tussen een verduisterende en semi-transparante stof.

Vitrages

Vitrages zijn ideale gordijnen voor in de woonkamer. Deze inbetweens zorgen voor privacy, sfeer en toch veel licht.

Assortiment_character

Neem contact met ons op