Belangrijke informatie rondom het Corona virus

Onze winkel is gesloten, maar wij gaan wel door! ​

Interesse in raamdecoratie? Bij Rijn Gordijn regelen wij dat samen eenvoudig online! Al onze fabrieken en onze vervoerders werken door, ook nu tijdens de lockdown. Leveringen bij je thuis gaan dan ook gewoon door en onze snelle levertijden blijven hetzelfde als dat ze al waren!

closed

Meet- en montageservice

Ook onze meet- en montageafspraken kunnen doorgang vinden. Dit gebeurt uiteraard op een veilige manier. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk om gebruik te maken van onze meetservice. Hierbij begeleid een van onze experts je bij het inmeten van je producten. Tevens geven wij sinds kort advies aan huis, waarbij we naast adviseren ook direct je raamdecoratie voor je inmeten.

Rijn Gordijn wenst iedereen veel sterkte en bovenal een goede gezondheid toe!

Vragen of advies nodig? Neem contact met ons op!

Ons gehele team staat voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen en al uw vragen te behandelen. Zo zijn onze medewerkers dagelijks van 09.00 tot 18.00 via Whatsapp of telefonisch te bereiken om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u een meetafspraak of adviesgesprek inplannen met onze medewerkers. Communiceer je liever per mail? Neem dan contact op via info@rijngordijn.nl

We hopen je na de lockdown weer te kunnen ontvangen in onze winkels.

Neem contact met ons op