Rijn Gordijn in Alphen aan de Rijn. Gratis opmeten en op maat montage van uw raamdecoratie

Met meer dan 20 jaar ervaring is Rijn Gordijn in staat van elk project een succes te maken! Door de centrale coördinatie, één aanspreekpunt, een kwalitatief assortiment én voordelige prijzen in combinatie met regionale en lokale kennis, is Rijn Gordijn de organisatie voor uw bedrijf!

RijnGordijn biedt:

Gratis meetservice

100% maatwerk

Voordelige zakelijke tarieven

100% tevredenheid

32ca0f36-ea8e-49ee-9547-8a1e81b23c26

Rijngordijn is naast de consumenten markt ook actief op de zakelijke markt. Hierbij kunt u denken aan raamdecoratie voor hotels, scholen, kantoorgebouwen (met veel glas), restaurants, theaters en zelfs industriële complexen. Alle soorten raamdecoratie op maat of standaard tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Of het nu gaat om 2 vouwgordijnen of 150 rolgordijnen. Met onze eigen atelier en magazijn is geen order te groot voor ons. Zo kunnen wij snel en voordelig uw nieuwe kantoor, of bedrijfspand voorzien van raamdecoratie!

Neem gerust contact met ons op via ons contact formulier, een medewerker neemt dan binnen 48 uur contact met u op om geheel vrijblijvend uw wensen door te spreken en een passende offerte te maken. Voor onze zakelijke klant bieden wij de mogelijkheid aan om zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte te ontvangen.

Neem contact met ons op